وال هنگ چیست

ارائه دهنده بلوک سبک سیپورکس، هبلکس و ابزارآلات نوین ساختمانی

وال هنگ چیست

۴۰ بازديد

وال هنگ چیست؟

وال هنگ ها را می توان یکی از بهترین و البته مناسب ترین نوآوری هایی دانست که طی چند دهه گذشته، پای خود را به دکوراسیون داخلی خانه ها باز کرده است. همین عامل سبب شده تا بخش قابل توجهی از معماران و طراحان داخلی دکوراسیون، به سمت آن روی آورند. با این حال کم نیستند افرادی که هنوز ماهیت واقعی آن را به خوبی درک نکرده و با نقاط قوت آن آشنایی ندارند. این موضوع باعث می‌شود تا در پروسه انتخاب، دچار سردرگمی شوند. ما در ادامه این مقاله سعی داریم تا مرور واضحی بر روی وال هنگ و مزایا و معایب آن داشته باشیم؛ لذا اگر این واژه هم برای شما ناآشنا بوده و تمایل دارید تا ماهیت آن را بهتر بدانید، حتما را تا انتهای این مقاله همراهی فرمایید.

معرفی وال هنگ

در حالت کلی واژه وال هنگ (Wall Hung) به معنی آویزان از دیوار است. این واژه به لوازمی گفته می‌شود که فاقد پایه بوده و به دیوار متصل می شوند. غالباً این عبارت در ایران، به توالت های فرنگی و روشویی هایی گفته می‌شود که به دیوار متصل بوده و فاقد پایه هستند. این گروه از لوازم، عموما به دیوار متصل شده و سیستم لوله کشی آن ها نیز در داخل دیوار خواهد بود. این موضوع باعث می‌شود تا فضای کمتری را اشغال کرده و در نتیجه قابلیت تنظیم ارتفاع و مزیت های دیگری هم برای آن فراهم باشد. این فاکتور به نوبه خود تاثیر بسیار چشمگیری در افزایش محبوبیت این مدل از محصولات و نفوذ بالاتر آن ها در میان مردم داشته است. البته باید عنوان کنیم که وال هنگ گبریت ساختاری متفاوت داشته و گونه های مختلفی از آن ها ارائه شده است. برای مثال برخی از آن ها در بخش پایینی دارای پایه بوده و برخی دیگر قابلیت تنظیم ارتفاع و آپشن های دیگری را هم دارند. اما در حالت کلی هر مدل از توالت فرنگی که به دیوار متصل شود را وال هنگ گویند.

کاربرد وال هنگ گبریت

کاربرد وال هنگ تا حد زیادی به نوع وسیله مرتبط با آن بستگی دارد. همان گونه که اشاره کردیم، در معنای لغوی این کلمه به تمام وسایلی گفته می شود که به دیوار متصل بوده و آویزان هستند. اما در ایران منظور همان توالت فرهنگی دیواری است. لذا می‌توان گفت که کاربرد اصلی این محصول در ایران، برای ساخت توالت و سرویس بهداشتی است. با این حال گروه مختلفی از روشویی ها نیز به صورت وال هنگ ساخته شده و این عبارت هم برای آن ها نیز به کار می‌رود. اما در حالت کلی این واژه مختصر توالت های فرنگی دیواری است؛ لذا کاربرد آن را هم محدود به این موضوع می دانیم.

سیفون توکار دیواری Geberit

فلاش تانک توکار Geberit با بهترین کیفیت

نصب وال هنگ

یکی از مهمترین موضوعاتی که باعث شده تا توالت وال هنگ ها برای تمامی افراد قابل استفاده نباشند، نصب دشوار آن است. در حقیقت این گروه از محصولات برخلاف همتایان خود، نیازمند تخصص و مهارت بیشتری برای نصب هستند. سیستم لوله کشی این محصولات و نحوه قرار گیری آن ها در داخل دیوار، تا حدود زیادی با نمونه های سنتی متفاوت است. مازاد بر این جهت جایگذاری سیفون و قسمت‌های مختلف این مدل وال هنگ، بایستی حتما مقداری فضای خالی را در داخل دیوار خود ایجاد کنید. همین عامل باعث شده تا این محصول برای خانه هایی که دیوار نازک دارند، قابل استفاده نباشد.

سرویس وال هنگ (تعمیر وال هنگ)

یکی از فاکتورهای قابل توجهی که موجب کاهش تقاضا برای آن شده، تعمیر نسبتاً دشوار آن است. در حقیقت اگر قسمت های توکار این محصول خراب شود، بایستی دیوارتان را تخریب کرده و بعد از تعمیر، مجددا آن را بازسازی کنید. این موضوع سبب می شود تا پروسه تعمیر یا سرویس وال هنگ برای شما هزینه و زمان بسیار بیشتری را طلب کند. این عامل باعث شده تا اغلب افراد عادی از توالت فرنگی وال هنگ ها دوری کنند.

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.